iPhone 5 in Apple Store na één week verzendklaar

De iPhone 5 is nu na één week verzendklaar, als je hem in de online Apple Store bestelt. Gisteren was de verzendtijd nog twee weken.

iPhone 5 1 weekBestel je de iPhone 5 in de online Apple Store, dan is hij over één week klaar voor verzending. Dat is een stuk sneller dan voorheen: toen wij gisteren in de Apple Store keken, was er nog sprake van een wachttijd van twee weken. Het lijkt er daarom op dat de iPhone 5 steeds beter leverbaar is. Vlak na de introductie van de nieuwe iPhone was er sprake van lange wachttijden, die wellicht werden veroorzaakt door de productietekorten bij fabrikant Foxconn.

Alle varianten op de zwarte en witte iPhone 5 zijn volgens Apple ongeveer een week na bestelling verzendklaar. Reken er wel op dat het na verzending nog een paar dagen kan duren totdat hij uiteindelijk wordt geleverd. Klanten mogen maximaal twee iPhones tegelijkertijd kopen.

De iPhone 5 is volgens Foxconn het meest gecompliceerde apparaat dat ze tot nu toe hebben gemaakt, waardoor het lastig is om de vraag tegemoet te komen. Half oktober zou Apple extra fabrieken hebben ingeschakeld om de productie te verhogen. De tekorten zorgden er niet alleen voor dat de iPhone 5 bij Apple moeilijk leverbaar was, maar ook dat providers het lastig hadden. Vodafone lastte zelfs een korte verkoopstop in voor de iPhone 5. Inmiddels kun je de iPhone 5 bij alle providers weer kopen, al ben je bij KPN, Hi en Telfort beperkt tot de 16GB iPhone 5.

Meer informatie: Online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2012, 11:52
Categorie Providers
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.