‘iPad 2 heeft zelfde camera’s als de iPod touch’

Uit de laatste iOS 4.3 SDK zou blijken dat de iPad 2 dezelfde camera's heeft als de huidige iPod touch.

iPad met cameraNadat 9to5Mac eerder al icoontjes ontdekte die het bestaan van camera’s in de iPad 2 bevestigen, denkt de website nu te weten met wat voor camera’s de volgende iPad uitgerust zal zijn. Spitten in de laatste SDK van iOS 4.3 leverde verwijzingen op naar camera’s behorende bij modelnummer ‘K94’, hetgeen volgens bronnen de codenaam voor de nieuwe iPad is.

Men ontdekte dat de camera op de achterzijde een één-megapixelcamera zal zijn, en geen vijf megapixel zoals bij de iPhone 4 het geval is. De laatste iPod touch heeft momenteel een 0.7 megapixelcamera, waarmee overigens wel 720P High Definition-video opgenomen kan worden. De camera aan de voorzijde voor het maken van foto’s en video’s van jezelf en het voeren van FaceTime-videogesprekken is evenals bij de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch een VGA-camera, zo stelt de website.

iPad 2 - 1 MP camera

9to5Mac vermoedt dat er simpelweg niet genoeg ruimte in de iPad 2 is voor een grotere camera. Dit bleek ook al uit de fysieke mockups (1,2) die tijdens de CES werden gesignaleerd. De website publiceerde eerder al foto’s van de vermoedelijke camera-applicatie voor de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 15:16
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen app store, camera, geruchten, Geruchten, ipad 2, ipod touch, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.