Bigstream: multimedia streamen van iPhone naar extern scherm

Bigstream is een nieuwe oplossing voor iPhone en andere iOS-apparaten, waarmee je content kunt streamen naar een extern scherm.

bigstreamBigstream is een nieuwe oplossing voor iPhone en andere iOS-apparaten, waarmee je content kunt streamen naar een extern scherm. De functionaliteit is vergelijkbaar met AirPlay op de Apple TV, maar met wat extra functies. Je sluit de Bigstream direct aan op de dock connector van de iPhone. Het apparaat streamt het signaal vervolgens naar een ontvanger, die met het externe scherm is verbonden. Dit werkt via een composiet-kabel.

Er is voor Bigstream geen installatie of setup nodig, de verbinding is ad-hoc. Ook hoef je geen verbinding te maken met een draadloos netwerk, zodat je het ook kunt gebruiken wanneer je bij iemand op bezoek bent of in het openbaar iets moet vertonen op een groot scherm. Ook kan Bigstream video’s van externe apps vertonen, terwijl je bij Apple’s AirPlay beperkt bent tot YouTube en enkele andere standaardapps. Je kunt het ook gebruiken om games te spelen en te vertonen op een groter scherm.

Bigstream kost $99 en werkt niet alleen met de meeste iOS-apparaten, maar ook met de iPod nano. Over een maand ligt de Bigstream in de winkel.

Meer info: Bigstream

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 14:53
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.