Instawall: posters van Instagram-foto’s maken met Nederlandse dienst

De Nederlandse website Instawall laat je Instagram-foto's uitkiezen om op een poster af te drukken. Je kunt kiezen uit canvas of aluminium.

InstawallAan diensten die je Instagram-foto’s afdrukken is geen gebrek. Zo kun je bij Printagreat een selectie van je foto’s maken, die je tegen vergoeding op je deurmat krijgt. Het nieuwe Nederlandse Instawall doet iets soortgelijks, maar laat je een poster maken van de gekozen foto’s. Zo kun je bijvoorbeeld een op Instagram gedeelde vakantie op je muur hangen.

Bestel je op Instawall een poster, dan heb je de keuze uit meerdere formaten. Je kunt er ook voor kiezen om je foto’s op aluminium af te drukken, zodat je een plaat op je muur kunt hangen. Dat kost je wel aardig wat extra: hoewel de posters en aluminiumplaten vanaf 39 euro worden verkocht, is de goedkoopste plaat de helft kleiner dan de posters.

Ga je op zoek naar een winkel of drukkerij om je Instagram-foto’s op een poster te zetten, dan bestaat er een kans dat je goedkoper klaar bent. Instawall moet het dan ook vooral hebben van het gebruiksgemak. Je logt rechtstreeks met je Instagram-account in, kiest de foto’s die op de posters gezet moeten worden en kunt bestellen. Eén nadeel: de website heeft geen mobiele variant, waardoor je moet gaan zoomen om pagina’s goed te bekijken op je iPhone.

Meer informatie: Instawall

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 14:09
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.