iKids week 20: My Mountain, Benji Bananas en Sago Space Explorer

In de iKids van week 20 lees je over opvolgers Benji Bananas en Sago Mini Space Explorer maar ook over My Mountain, een leuk spel voor kleuters.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

benji bananas In de iKids van deze week lees je over de opvolger van Benji Bananas, een leuk spel waarmee tieners als een aap aan lianen door het oerwoud kunnen slingeren en allerlei avonturen kunnen beleven. Nog een goede opvolger is Sago Mini Space Explorer, waarin peuters en kleuters spelletjes in de ruimte kunnen spelen. In vliegende schotels vliegen, gezellige aliens ontmoeten of gewoon een beetje rondzweven: alles is mogelijk in de nieuwe app van het bekende merk Sago Sago. Onbekender maar ook de moeite waard is My Mountain, een vrolijk spel rondom een levende berg.

Sago Mini Space Explorer

De apps van Sago Sago worden vaak goed ontvangen, en ze komen gelukkig vaak genoeg met nieuwe apps. Nu is er Sago Mini Space Explorer, een app voor kinderen van 5 jaar en jonger. In de applicatie wordt je samen met Harvey de hond de ruimte in geblazen, waarna jullie samen kunnen spelen tussen de sterren en planeten. Daar vinden kinderen allerlei verrassingen, zoals nieuwe buitenaardse vrienden, een klein tripje in een vliegende schotel, een knuffel-robot of een picknick tussen de sterren. Laat je niet afschrikken door de Engelse beschrijving in de App Store, want de app heeft nergens gesproken taal of tekst.

Downloaden: Sago Mini Space Explorer (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

mini space explorer

My Mountain

my mountain toverdrankjesVoor jonge kinderen komen we bijna alleen maar apps tegen die educatief of anderszins goed voor de ontwikkeling beweren te zijn. Daarom is het wel zo verfrissend om af en toe een applicatie tegen te komen die dat allemaal niet doet, gewoon ‘leuk’ wil zijn en verder niets. My Mountain is zo’n app. Hiermee kunnen kinderen van 5 jaar en jonger een vrolijke berg beplanten met magische ballen, en deze laten veranderen in allerlei bloemen, paddestoelen, bomen en struiken. Door de regen aan te zetten groeit het gras, wat eigenlijk het haar van de berg is. Ook kun je stormen maken waardoor een meer met vissen verschijnt. Door de berg fruit te voeren zijn er ineens kastelen en pretparken te zien. Tot slot zijn er allerlei toverdrankjes te gebruiken en kun je een foto van je berg maken om later aan mensen te laten zien.

Downloaden: My Mountain (€1,79, universeel, iOS 6.0+)

Benji Bananas Avonturen

Benji Bananas HD was al een populaire app voor tieners, maar nu is de opvolger verschenen. In Benji Bananas Avontren speel je wederom Benji de aap, die in ruim 100 nieuwe levels allerlei spellen en verhalen in de jungle tegenkomt. Al slingerend aan de lianen vlieg je als Benji door verschillende speelomgevingen, zoals dichte stukken jungle en watervallen. Onderweg verzamel je bananen en kom je geanimeerde verhalen tegen, met Benji, zijn vriendinnetje Bella en de gevaren van het woud. Benji Bananas Verhalen is gratis, maar extra levens kosten €0,89.

Downloaden: Benji Bananas Avonturen (gratis, universeel, iOS 5.0+)

benji bananas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2016, 10:55
Categorie Apps
Onderwerpen ikids, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.