iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 21 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 21 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Een belangrijke dag op iCulture, want vandaag kwam onze iPad Air 2020 review online! Zoals je van ons gewend bent weer erg grondig en met antwoord op (bijna?) al je vragen! En wist je dat de gouden iPhone 12 een speciale coating heeft, zodat het nog meer glimt? Ook komen er daardoor minder vingervlekken op. We schrijven ook over ervaringen met de leren kaarthouder, die nogal makkelijk los blijkt te schieten – terwijl je belangrijkste pasjes erin zitten! En in Frankrijk krijgen ze EarPods bij hun iPhone. We laten zien hoe dat eruit ziet. Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 23 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.