iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 11 februari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 11 februari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het lijkt wel top-geruchtenseizoen op dit moment. Er waren vandaag geruchten over de iPad mini 5, de AirPods 2019 en een Mac met Face ID. Maar daarmee zijn we er nog niet, want de iPhones van 2019 zouden de Lightning-aansluiting behouden en als het om de A13-chip gaat, staat fabrikant TSMC in de startblokken om met de productie bezig te gaan. Maar we hebben natuurlijk ook genoeg artikelen waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. Creëer een romantische sfeer in huis met slimme verlichting of achterhaal wat het serienummer van je iPhone is. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • ABN AMRO (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Vanaf nu kun je in de app je spaarrekening inzien en verwijderen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt nu Flic gebruiken om tekstberichten naar vrienden en familie te sturen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met de Conciërge-functie kun je je koffers makkelijk opbergen via Stasher.
  • ANWB Onderweg (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - Verkeerswaarschuwing nu ook zichtbaar bovenin de filelijst.
  • Nederland.FM Radio (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nu met CarPlay, Siri Shortcuts en een widget voor Nederland.FM
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tado geeft nu aanbevelingen voor het verbeteren van je binnenlucht. Maar let op: vanaf deze versie biedt de app slechts beperkte functies voor de configuratie van HomeKit-accessoires. Je zult hiervoor apps van derden moeten gebruiken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Meer aanpassingsmogelijkheden voor de Apple Watch.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2019, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.