iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 juni 2014

In iCulture Vandaag lees je over de belangrijkste gebeurtenissen: er komt een einde aan de reeks iOS 8 uitgelicht en

ios8sdk-craig-federighi
Er komt vandaag een einde aan een enerverende week. Apple kondigde maandag iOS 8 aan met een wervelwind aan kleine aankondigingen die we de komende maanden kunnen verwachten. Alle hoogtepunten zijn terug te vinden in uitgebreide die in de loop van de week verschenen. Vandaag komt er ook een einde aan de serie ‘iOS 8 uitgelicht‘: we publiceerden bijna dertig artikelen over vernieuwingen die we in iOS 8 kunnen verwachten, plus nog een hoop losse artikelen over losse ontdekkingen. De uitsmijter vandaag is een extra lang artikel met allerlei kleine ontdekkingen. Voor ons breekt er nu een extra lang en zonnig Pinksterweekeinde aan, waarin we een tandje terugnemen maar we houden je natuurlijk op de hoogte als er tussentijds spannende gebeurtenissen zijn.

iOS 8 Uitgelicht

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
InstaWeather Pro hipster skin

  • De weerapplicatie waarmee je foto’s maakt met daarop het weerbericht, en daar weer de bekendste van? Dat is Instaweather Pro (€1,79, afgebeeld), en die is nu voorzien van een nieuwe ‘hipster’ set met 10 nieuwe skins om het wer in te presenteren.
  • Flipagram (gratis), een app waarmee je foto’s kan vermaken tot een video die is geschikt voor onder andere Instagram, heeft ook een nieuwe set filters gekregen. Je kan ze gratis gebruiken en je video’s voorzien van tekst op elk frame. Per frame bepaal je het lettertype, de kleur, het formaat en de positie. Foto’s kunnen nu ook geroteerd worden.
  • In de nog altijd geruchtmakende foto-app Snapchat (gratis) is het voortaan mogelijk om je gehele berichtenstroom te verwijderen. Ook kan je individuele conversaties wissen uit de app.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.