iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 27 december 2013

In iCulture Vandaag: iOS populair voor kerstaankopen, beveiliging Snapchat lek als een mandje, we kijken naar het populaire trivia-spel QuizUp. Ook belichten we vijf gezondheidsaccessoires voor iPhone-gebruikers.

christmas-shoppingDe Kerstdagen zijn achter de rug, dus ook wij hebben de draad weer volledig opgepakt. We blijven nog even in de sfeer van kerst met nieuws over kerstaankopen: iOS blijkt onder mobiele apparaten verreweg het populairst. Een groep hackers ontdekte ernstige kwetsbaarheden in de populaire chatapplicatie Snapchat. Telefoonnummers en andere accountinformatie blijkt relatief eenvoudig te achterhalen. Verder komt The Voice Kids met een digitale spaaractie in de strijd om de (jonge) kijker en werpen we een blik op QuizUp, een kennisspel dat ook in Nederland steeds populairder wordt. Ook bekijken we vijf gezondheidsaccessoires om met behulp van je iPhone fit te worden (en te blijven).

Nieuws

Accessoires

Apps

  • Actions voor iPad is een app waarmee je allerlei acties op de desktop kunt automatiseren. De nieuwste update geeft je de mogelijkheid om nog meer acties aan elkaar te koppelen.
  • Tiny Thief is Apple’s iTunes 12 Dagen Cadeau van vandaag. Althans, de app is al ongeveer een week gratis te downloaden.
  • The Voice Kids komt met een app waarmee digitale ‘Voicies’ gespaard kunnen worden.
  • We werpen een blik op QuizUp, een gratis trivia-spel dat in korte tijd wereldwijd erg populair is geworden. Ook in Nederland wordt het spel steeds vaker gespeeld.
  • Pushberichten-app Boxcar verdween lange tijd uit beeld, maar komt nu terug met een volledig nieuwe iOS 7-app.

Ook leuk

  • Morgen kunnen ontwikkelaars apps weer wijzigen, daarom brengen we ons overzicht met appkoopjes graag nog een keer onder de aandacht. Sla nog snel je slag!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2013, 22:06
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.