iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 5 juni 2014

Vandaag op iCulture: we lichten nog een aantal vernieuwingen in iOS 8 uit, Tinder kiest voor Snapchat-functie, een nieuwe reclamespot voor de iPhone en nog veel meer.

reclamespot strengthApple heeft opnieuw een reclamespot voor de iPhone op televisie vertoond. Hiermee probeert Apple ook volwassenen aan te sporen om meer te gaan bewegen. Het aantal vernieuwingen in iOS 8 is talrijk, dus ook vandaag hebben we weer een groot aantal op een rij gezet in onze speciale serie iOS 8 uitgelicht. Verder hebben we een dubbeldikke iCulture Speelt XL, een grote update voor Tinder en updates voor onder meer Rode Kruis en Rabo Bankieren.

iOS 8 uitgelicht

Nieuws

Apps

Accessoires

Onze rubrieken

  • Vandaag een dubbeldikke iCulture Speelt XL met veel updates en nieuwe games.
  • In iCulture Deals hebben we de slimme Nikkei Luxus-lampen, de Sphero robotbal en nog veel meer leuke koopjes.
  • Nog meer vandaag

    Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
    Muse-o-Graph iPad

    • De applicatie EHBO – Rode Kruis (gratis) op iPhone en iPad heeft de Health App Award 2014 gewonnen, uitgereikt door de Digitale Zorggids. De vakjury roemt de app omdat hij ‘werkt zoals hij hoort’ en omdat ie er goed uitziet.
    • Rabobank heeft haar mobiele betalen-app Rabo Bankieren (gratis) voorzien van de berichteninbox die je al langer op de website had. In een wat klungelige webinterface kan je berichten van de bank lezen, selecteren en verwijderen. Ook kan je nu een nieuwe betaalopdracht uitvoeren vanaf een gedane transactie, naar dezelfde persoon.
    • We zijn er niet eerder aan toegekomen door de WWDC-drukte afgelopen dagen, maar Ik zoek baas (gratis) is grondig vernieuwd voor iPhone. Met de nu strakker vormgegeven app vind je asieldieren op kaart of in een lijst.
    • De eindstanden en opbrengsten van Alpe d’Huzes 2014 (gratis) terugkijken kan in de app van ontwikkelaar Flusso. De wielertocht werd vandaag verreden.
    • De 13-jarige ontwikkelaar Erik van der Plas maakte een iPad-app waarmee je audio-opnames kan maken en die herhaaldelijk kan afspelen in een loop. In het effectief vormgegen Muse-o-Graph (gratis, afgebeeld) bepaal je het volume per fragment. Keep it up Erik!

    Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

    Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.