Fisher-Price brengt iPhone-bijtring voor baby’s uit

Fisher-Price gaat een baby-bijtring op de markt brengen, met ruimte voor een iPhone. Er zijn drie gratis apps bij verkrijgbaar, waarmee je de baby bezighoudt. Diverse functies zorgen ervoor dat je iPhone niet beschadigd raakt.

fisher-priceEen iPhone geef je natuurlijk niet zomaar aan je baby. Stel je voor dat ‘ie erin bijt! Nee, dan kun je beter de nieuwe iPhone-bijtring van Fisher-Price aanschaffen. Die heeft vrolijke ringetjes om mee te rammelen en een rand om in te bijten, zonder dat de iPhone gevaar loopt. De bijtring is verkrijgbaar onder de naam Laugh and Learn Apptivity Case en is bedoeld om een iPhone of iPod touch beter vast te kunnen houden als je nog in de luiers zit.

De case is vanaf oktober verkrijgbaar voor ca. 15 dollar en bedoeld voor kinderen tussen 6 en 36 maanden. Het is gemaakt van plastic met rubber, waarbij speciale hendels aan de zijkant zorgen voor betere grip voor kleine handjes. Zelf kan de baby de case niet demonteren, want daarvoor heb je een muntje of een sleutel nodig.

fisher price iPhone bijtringOm de iPhone te beschermen tegen kwijlende babymondjes is er een doorzichtige folie aanwezig. De volumeknoppen en aan/uitknop zijn in de case niet meer bereikbaar. Fisher-Price heeft drie apps laten ontwikkelen, bijpassend bij de rammelaar/bijtring. Ze zijn gratis te downloaden en hebben betrekking op het herkennen van lichaamsdelen en (alweer?) dierengeluiden. De app is niet meer af te sluiten zodra de case is aangebracht, zodat kinderen de iPhone niet kunnen gebruiken om te bellen of een andere toepassing te starten.

Heb je zelf de iPhone nodig, dan zijn er rammelringen en een spiegeltje aanwezig om de kleine bezig te houden.

Of de bijtring ook in de Nederlandse winkels komt te liggen, is nog even afwachten. Volgens de New York Times komt ‘ie in ieder geval in de VS beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2011, 21:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen kinderen, speelgoed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.