Facebook Paginabeheer krijgt iOS 7-update, Facebook Messenger voegt stickers toe

Facebook Paginabeheer en Facebook Messenger zijn vernieuwd voor iPhone en iPad, met meer tag-opties en stickers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Facebook Messenger duim omlaag The VergeIn navolging van Facebook en de recente makeover van Facebook Messenger, is nu ook Facebook Paginabeheer voor iPhone en iPad in het nieuw gestoken voor iOS 7. In tegenstelling tot de berichtenapplicatie van het sociale netwerk, houdt Paginabeheer vast aan de typische blauwe uitstraling van Facebook. Naast het strakgetrokken uiterlijk zijn ook de mogelijkheden tot taggen verbeterd. Facebook Messenger kreeg eveneens een kleine update, waarna je nu Facebook-duimen in allerlei vormen en maten kan plaatsen.

In Facebook Paginabeheer voor iPhone en iPad is het voortaan mogelijk om andere pagina’s te taggen in berichten, zodat je eenvoudig met link verwijst naar bevriende pagina’s of misschien andere pagina’s die in je eigen beheer zijn. De andere nieuwe mogelijkheid is dat je nu personen kan taggen in reacties. Zo betrek je meer personen in een discussie of spreek je iemand die een vraag stelt rechtstreeks aan, zodat diegene op zeker het antwoord leest. De app moet verder sneller en foutlozer zijn.

Facebook Paginabeheer iOS iCulture Facebook Messenger duim omlaag

Facebook Messenger (tweede screenshot) kreeg een niet al te opzienbarende update. De berichtenapplicatie die Facebook steeds meer opdringt als dé mogelijkheid om te kunnen chatten vanuit de Facebook-app, is voorzien van een nieuwe set stickers waaronder Facebookduimen in allerlei soorten en maten. Ook de duim naar beneden ontbreekt daarbij niet, waarbij techblog The Verge grapt dat Facebook eindelijk de gewilde dislike-knop (vind ik niet leuk-knop) in het leven heeft geroepen. Zij het dan alleen in Facebook Messenger.

Downloaden: Facebook Paginabeheer (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Openingsplaat: The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:46
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.