‘Case iPad Pro toont stereospeakers, iPhone 6S krijgt mogelijk zelfde aluminium als Apple Watch Sport ‘

De iPad Pro gaat zeker stereoluidsprekers krijgen, aldus geruchtenblogger Sonny Dickson op basis van een tweetal cases die hij op de foto heeft gezet. Een ander gerucht over de iPhone 6+ meldt dat deze hetzelfde (veel lichtere) aluminium zal krijgen als de Apple Watch Sport.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

De bekende Apple geruchtenblogger @sonnydickson heeft foto’s online gezet van wat cases voor de iPad Pro zouden moeten zijn. De cases komen overeen met geruchten en renders die tot nu toe zijn gelekt. Opvallend zijn de gaten voor stereospeakers in zowel de bovenkant als onderkant van de behuizing.


Geruchten over een iPad Pro doen al langer de ronde. De professionele tegenhanger van de iPad Air zou voorzien worden van een 12,3 inch tot 12,9 inch display. Hoewel de authenticiteit van de nieuwe foto’s niet bewezen kan worden, heeft Sonny Dickson een redelijke reputatie. Opmerkelijk is dat de uitsparingen voor de iSight-camera en Touch ID-knop op min of meer dezelfde plek zitten als bij de huidige iPads.

iPad Pro
Meer foto’s op SonnyDickson.com

Lichter aluminium voor iPhone 6S

Economic Daily News, die een minder goede reputatie heeft als het om Apple-geruchten gaat, doet nog een extra duit in het zakje. Zij beweren dat de volgende iPhone van hetzelfde ‘7000 Series’ aluminium gemaakt zal worden als de huidige Apple Watch Sport. De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zouden daarmee niet zichtbaar anders zijn dan de iPhone 6, maar de nieuwe aluminiumlegering is 60 procent sterker dan de legering die Apple nu gebruikt. Waar de nieuwssite zijn informatie vandaan heeft valt nergens terug te lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2015, 19:23
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.