Applicatie DevTeam toont nieuws/tweets van iPhone Dev Team (Cydia)

In Cydia is een nieuwe applicatie verschenen, waarmee je nieuwtjes van het iphone Dev Team kunt volgen. De applicatie toont berichten die op de website van het iPhone Dev Team zijn verschenen, aangevuld met tweets van prominente teamleden en torrents naar downloads.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dev teamIn Cydia is een nieuwe applicatie verschenen, waarmee je nieuwtjes van het iphone Dev Team kunt volgen. De applicatie toont berichten die op de website van het iPhone Dev Team zijn verschenen, aangevuld met tweets van prominente teamleden en torrents naar downloads. Ik heb de applicatie even geprobeerd, maar vind het eigenlijk geen aanrader. De applicatie heeft onderin het scherm drie knoppen: met de eerste knop Blog krijg je via een geïntegreerde webbrowser de website van het iPhone Dev Team te zien. De knop Twitter toont de tweets die op het account @iphone_dev zijn verschenen (laatste bericht is van 31 juli) en de knop Torrents laat een lijstje bestanden op de website The Pirate Bay zien.

In feite voegt de applicatie daarmee niet zoveel toe, omdat het informatie is die je via de Safari-browser ook gewoon kunt lezen. Het was anders geweest als ontwikkelaar Johnny Franks ook push notificaties (of een andere alertfunctie) had toegevoegd, zodat je meteen op de hoogte bent wanneer er iets nieuws beschikbaar is.

DevTeam is gratis te downloaden via Cydia, als de BigBoss-repo is toegevoegd.

Hieronder zie je de inhoud van de drie tabbladen:

dev team app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:24
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.