Livestream iPad mini-evenement vanavond via Apple-website en Apple TV

Apple gaat het iPad mini-evenement op 23 oktober als livestream aanbieden via de Apple TV. De livestream is via het menu van de Apple TV beschikbaar en begint om 19:00 uur Nederlandse tijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

california theatre san joseApple gaat het iPad mini-evenement vanavond via een livestream aanbieden op de Apple-website en via de Apple TV. Dat blijkt uit een speciale webpagina en een menu-item op de Apple TV is toegevoegd. Vanaf 19:00 uur gaat de livestream van start. Op iPadclub en via @iCulture zijn alle aankondigingen binnen een paar seconden te lezen, zodat je meteen kunt meepraten.

Vanavond wordt niet alleen een iPad mini verwacht. Er gaan ook geruchten over nieuwe MacBooks en iMacs, nieuwe versies van iWork en iLive en een aangepaste versie van de 9,7-inch iPad met Lightning-connector. Inmiddels is de Apple Store offline gegaan, in afwachting van het evenement.

Meestal betekent dit dat er nieuwe producten worden toegevoegd. Een aantal daarvan zijn inmiddels uitgelekt: er komt een sterkere stroomadapter met Lighting-connector voor de iPad en er staan een aantal Lightning-kabels en -adapters op de rol. Andere nieuwe producten waarover wordt gesproken zijn iTunes 11 met een compleet nieuwe interface en betere integratie met iCloud en iOS 6. Ook zou Apple uitgebreid aandacht willen besteden aan de onderwijsmogelijkheden van de iPad mini, bijvoorbeeld door iBooks 3.0 aan te kondigen met meer mogelijkheden om studieboeken en ander studiemateriaal voor de iPad mini te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 20:35
Categorie Round-up
Onderwerpen evenement, ipad, livestream

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.