Apple lanceert iTunes 9.2 met ondersteuning voor iOS 4 en iPhone 4

Apple heeft vanavond iTunes 9.2 gelanceerd met onder meer ondersteuning voor iOS 4 en de nieuwe iPhone.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iTunes-logoTussen al het iPhone 4-nieuws door heeft Apple vandaag ook nog tijd gevonden om iTunes 9.2 te lanceren. De nieuwe update voegt uiteraard ondersteuning toe voor de nieuwe iPhone 4. Ook is het mogelijk om applicaties in mappen te organiseren, een van de nieuwe functies van iOS 4. Andere vernieuwingen zijn de mogelijkheid om e-books te synchroniseren met iPhone en iPod touch en het organiseren en synchroniseren van PDF’s, een nieuwe functie in versie 1.1 van de iBooks-applicatie.

Volgens de release notes moet ook het backuppen van je iPhone of iPod touch die is voorzien van iOS 4 aanmerkelijk sneller gaan. Tot slot is er ook nog een verbetering gedaan die niets met de nieuwe iPhone of iOS 4 te maken heeft: albumhoezen zouden nu sneller moeten verschijnen, wanneer je door je muziekbibliotheek bladert.

Downloaden: iTunes 9.2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2010, 11:35
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen ibooks, ios 3, iPhone 4, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.