Apple deelt eerste Koninginnedagcadeau uit: single van Caro Emerald

Apple geeft de single 'Live at Le Poisson Rouge' gratis weg als Koninginnedagcadeau. Van 27-30 april geeft Apple elke dag een gratis iTunes-cadeau weg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

caro-emeraldApple geeft van 27 tot en met 30 april gratis iTunes-content weg, vanwege Koninginnedag. Het eerste cadeau is nog zo weinig gedownload, dat er laat op de avond in iTunes nog steeds geen Nederlandse beoordelingen te vinden zijn. Daar gaan we iets aan doen: vandaag is de single ‘Live at Le Poisson Rouge, New York’ van de Nederlandse zangeres Caro Emerald gratis te downloaden. Het gaat om een single met twee nummers: ‘You Don’t Love Me’ en ‘That Man’. Een direct verband met het koningshuis is er niet, maar dat geldt voor meer cadeautjes die Apple zal weggeven. Op de pagina Koninginnedag 2013 zijn nog meer muzieknummers, films en apps te vinden die iets met Koninginnedag te maken hebben of die gewoon zijn afgeprijsd. Kijk dit weekend bijvoorbeeld eens naar de film Koning van Katoren.

Wees er snel bij als je de single van Caro Emerald gratis wilt hebben, want morgen is er weer een ander cadeautje.

Downloaden: Caro Emerald – single (tijdelijk gratis, muziek)

De foto boven dit artikel is gemaakt tijdens Caro Emerald’s debuut in New York en is gemaakt door @instantkarma82

Let op: deze song is niet meer gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2013, 10:47
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, gratis, itunes, koninginnedag

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.