Quickspring: idee om sneller door je springboard te bladeren

Quickspring is een nieuw concept om sneller door je homescreen te kunnen bladeren, geïnspireerd op de bladermethode in het iPhone-adresboek.

quickspringQuickspring is een nieuw concept om sneller door je homescreen te kunnen bladeren. Apple heeft in het adresboek al een bladermethode waarbij je snel door een lijst kunt gaan, door met je vinger over een ABC-lijst te bewegen. De bedenker van Quickspring bedacht een manier die daarop is geïnspireerd: je weet meestal wel op welk scherm een applicatie staat, dus zorg er gewoon voor dat je je vinger over de bolletjesrij onderin het scherm kunt bewegen.

Je kunt dan meteen naar scherm 5 gaan en hoeft niet vijfmaal op de bolletjesrij te tikken of vijfmaal een veegbeweging met je vinger te maken. In de YouTube-video hieronder wordt het idee uitgelegd.

De bedenker roept iedereen op om er via Twitter, e-mails aan Apple-medewerkers en bekende blogs en via Apple’s feedback-pagina aandacht voor te vragen. Handig is het wel. Revolutionair? Dat toch ook weer niet.

Meer info: Quickspring

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2009, 11:42
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.