iPhone 7 doosje

iPhone 7 prijs en aanbiedingen: zo vind je de beste prijzen

De iPhone 7 is in prijs verlaagd en is een prima optie als je een betaalbare smartphone zoekt. Deze iPhone is nog steeds verkrijgbaar en omdat de iPhone 7 prijs de afgelopen tijd flink is gezakt kun je aantrekkelijke koopjes vinden. Bekijk alle iPhone 7 prijzen en aanbiedingen!

iPhone 7 review Refurbished

iPhone 7 prijzenHet fijne van de iPhone 7 is dat dit toestel bij de introductie al was voorbereid op de toekomst. Dit is de eerste smartphone van Apple waarbij het instapmodel niet met 16GB werd geleverd, maar met 32GB. Daardoor heb je genoeg ruimte voor je apps en games. Ga je veel fotograferen en filmen dan is de 128GB-versie een betere keuze, zeker omdat je het interne geheugen van de iPhone 7 niet verder kunt uitbreiden. De officiële iPhone 7 prijzen van de Apple Store vind je hieronder, maar vaak ben je goedkoper af als je bij winkels als Coolblue, Bol.com of MediaMarkt kijkt. Het loont dan ook de moeite om de iPhone 7 prijzen te vergelijken.

Via andere winkels kun je vaak lagere iPhone 7 prijzen vinden. Kijk hiervoor ook even in ons overzicht iPhone 7 los toestel of check bij welke providers je de iPhone 7 met abonnement kunt vinden.

Bekijk ook

iPhone 7 los toestel vergelijken op prijs bij alle aanbieders

Wil je de iPhone 7 als los toestel kopen? Bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone 7. Zo betaal je nooit te veel!
Bekijk ook

iPhone 7 met abonnement: hier kun je vergelijken en bekijken

Vergelijk hier de iPhone 7 abonnementen: kijk welke provider het beste bij jou past en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van een goedkoop iPhone 7 abonnement.

iPhone 7 in prijs verlaagd

Toen de iPhone 7 in september 2016 in de winkel verscheen betaalde je 769 euro voor het model met 32GB opslag. Voor de uitvoeringen met 128GB en 256GB betaalde je nog iets meer. Inmiddels kun je de iPhone 7 voor een veel lagere prijs in huis halen, zeker als je kiest voor refurbished. Apple heeft de iPhone 7 prijzen in 2017 en 2018 verlaagd vanwege de komst van nieuwe toestellen. En toen de iPhone 7 in 2019 uit de Apple Store verdween, was dat voor veel winkeliers reden om de prijs nog verder te verlagen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat de iPhone 7 een aantrekkelijk toestel is geworden voor mensen die niet te veel willen betal en toch een kwalitatief goed toestel willen.

Dit is de iPhone 7 prijsontwikkeling in 2017 en 2018:

iPhone 7 Prijs 2018 Prijs 2017
32GB 529 euro 639 euro
128GB 639 euro 749 euro

Wat is een goede prijs voor de iPhone 7?

Met een iPhone 7 heb je een degelijke smartphone in handen, die nog jarenlang meegaat. De iPhone 7 werd geleverd met iOS 10 en heeft sindsdien steeds updates gekregen. Apple gaat nog zeker drie jaar iOS-updates uitbrengen voor de iPhone 7. We adviseren om rond de 350 euro te betalen voor het basismodel van de 32GB iPhone 7.

iPhone 7 prijsDe belangrijkste opties van de iPhone 7 op een rij gezet:

  • Scherm: 4,7-inch
  • Kleuren: matzwart, zilver, goud, roségoud
  • Opslag: 32 en 128 GB

Bij de prijs is alleen de hoeveelheid opslag bepalend. Het maakt niet uit in welke kleur je het toestel koopt, al zien we bij sommige winkelketens wel eens prijsverschillen. Je kunt dan bijvoorbeeld de zilverkleurige iPhone 7 voor een lagere prijs kopen dan de zwarte, terwijl de overige specs hetzelfde zijn. Bij Apple zijn de officiële iPhone 7 prijzen voor elke uitvoering altijd hetzelfde. Het heeft dan dus geen zin om de prijs te vergelijken voor de iPhone 7 waar jij je zinnen op hebt gezet.

iPhone 7 prijs bij providers

Lukt het niet om de iPhone 7 als los toestel te kopen omdat je nét te weinig spaargeld hebt? Dan kun je ook kiezen voor een iPhone 7 met abonnement. Je betaalt dan een klein eenmalig bedrag vooraf en de rest betaal je per maand.

Nog goedkoper: iPhone 7 prijs refurbished

Wil je een schappelijke prijs voor de iPhone 7 betalen, kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7. Dit is een toestel dat door een professioneel bedrijf is gecontroleerd, nagekeken en schoongemaakt. Indien nodig zijn onderdelen vervangen. Je krijgt 1 tot 2 jaar garantie waar je op kunt terugvallen, mocht er toch iets met het toestel aan de hand zijn.

In ons artikel lees je meer over refurbished iPhones, waaronder aanbieders.

Bekijk ook

Refurbished iPhones: alles wat je moet weten over refurbished toestellen

Zoek je een refurbished iPhone? Er zijn veel aanbieders en grote kwaliteitsverschillen. Lees in onze refurbished koopgids waar je op moet letten bij een opgeknapte of remanufactured iPhone.

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2020