iPhone 7 doosje

iPhone 7 prijs en aanbiedingen: zo vind je de beste prijzen

De iPhone 7 is in prijs verlaagd en is een prima optie als je een betaalbare smartphone zoekt. Deze iPhone is nog steeds verkrijgbaar en omdat de iPhone 7 prijs de afgelopen tijd flink is gezakt kun je aantrekkelijke koopjes vinden. Bekijk alle iPhone 7 prijzen en aanbiedingen!

- iPhone 7 prijs los toestel (vanaf €375,-) of kies iPhone 7 met abonnement

iPhone 7 prijzenHet fijne van de iPhone 7 is dat dit toestel bij de introductie al was voorbereid op de toekomst. Dit is de eerste smartphone van Apple waarbij het instapmodel niet met 16GB werd geleverd, maar met 32GB. Daardoor heb je genoeg ruimte voor je apps en games. Ga je veel fotograferen en filmen dan is de 128GB-versie een betere keuze, zeker omdat je het interne geheugen van de iPhone 7 niet verder kunt uitbreiden. De officiële iPhone 7 prijzen van de Apple Store vind je hieronder, maar vaak ben je goedkoper af als je bij winkels als Coolblue, Bol.com of MediaMarkt kijkt. Het loont dan ook de moeite om de iPhone 7 prijzen te vergelijken.

iPhone 7 prijzen

Dit is de officiële iPhone 7 prijs bij Apple in 2018:

  • 32GB: 529 euro
  • 128GB: 639 euro

Via andere winkels kun je vaak lagere iPhone 7 prijzen vinden. Kijk hiervoor ook even in ons overzicht iPhone 7 los toestel of check bij welke providers je de iPhone 7 met abonnement kunt vinden.

iPhone 7 in prijs verlaagd

Toen de iPhone 7 in september 2016 in de winkel verscheen betaalde je 769 euro voor het model met 32GB opslag. Voor de uitvoeringen met 128GB en 256GB betaalde je nog iets meer, namelijk 879 en 989 euro. De grotere iPhone 7 Plus was verkrijgbaar vanaf 909 euro. Inmiddels kun je de iPhone 7 voor een veel lagere prijs in huis halen, zeker als je kiest voor refurbished. In 2017 verlaagde Apple de iPhone 7 prijs, vanwege de komst van zijn opvolger, de iPhone 8. Daarna volgde in 2018 opnieuw een prijsverlaging, waardoor het steeds aantrekkelijker is geworden om voor een iPhone 7 te kiezen. In de Apple Store kies je uit de kleuren matzwart, zilver, goud of roségoud. Via andere winkels kun je mogelijk ook nog de kleuren gitzwart (jetblack, hoogglans) en rood aantreffen. Dit waren speciale, eenmalige uitvoeringen. Ga vooral de iPhone 7 prijzen vergelijken als je zeker wilt weten dat je de beste deal te pakken hebt!

Dit is de iPhone 7 prijsontwikkeling in 2017 en 2018:

iPhone 7 Prijs 2018 Prijs 2017
32GB 529 euro 639 euro
128GB 639 euro 749 euro

Wat is een goede prijs voor de iPhone 7?

Met een iPhone 7 heb je een degelijke smartphone in handen, die nog jarenlang meegaat. De iPhone 7 werd geleverd met iOS 10 en heeft sindsdien updates naar iOS 11 en iOS 12 gekregen. Apple gaat nog zeker drie jaar iOS-updates uitbrengen voor de iPhone 7. We adviseren om niet meer dan de adviesprijs van 529 euro voor het toestel te betalen. Wie goed zoekt kan iPhone 7 aanbiedingen van rond de 500 euro vinden.

iPhone 7 prijsDe belangrijkste opties van de iPhone 7 op een rij gezet:

  • Scherm: 4,7-inch
  • Kleuren: matzwart, zilver, goud, roségoud
  • Opslag: 32 en 128 GB
  • Adviesprijs: 529 euro en 639 euro (voorheen €639 en €749)

Bij de prijs is alleen de hoeveelheid opslag bepalend. Het maakt niet uit in welke kleur je het toestel koopt, al zien we bij sommige winkelketens wel eens prijsverschillen. Je kunt dan bijvoorbeeld de zilverkleurige iPhone 7 voor een lagere prijs kopen dan de zwarte, terwijl de overige specs hetzelfde zijn. Bij Apple zijn de officiële iPhone 7 prijzen voor elke uitvoering altijd hetzelfde. Het heeft dan dus geen zin om de prijs te vergelijken voor de iPhone 7 waar jij je zinnen op hebt gezet.

iPhone 7 prijs bij providers

Lukt het niet om de iPhone 7 als los toestel te kopen omdat je nét te weinig spaargeld hebt? Dan kun je ook kiezen voor een iPhone 7 met abonnement. Je betaalt dan een klein eenmalig bedrag vooraf en de rest betaal je per maand.

Nog goedkoper: iPhone 7 prijs refurbished

Wil je een schappelijke prijs voor de iPhone 7 betalen, kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7. Dit is een toestel dat door een professioneel bedrijf is gecontroleerd, nagekeken en schoongemaakt. Indien nodig zijn onderdelen vervangen. Je krijgt 1 tot 2 jaar garantie waar je op kunt terugvallen, mocht er toch iets met het toestel aan de hand zijn.

Een refurbished iPhone 7 vind je bij:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!