We Rule krijgt meer content en betere servers

We Rule krijgt nog meer content voor fanatieke spelers. Naast de al beschikbaar gekomen Barn & Ox zal er aan de servers worden gewerkt, zodat verbindingsproblemen minder vaak voorkomen.

we rule updateDe lancering van We Rule is niet helemaal probleemloos verlopen. Spelers klaagden dat de servers overbelast waren en het wordt zo langzamerhand ook wel weer eens tijd dat ngmoco het spel uitbreidt met meer items. In een blogposting legt CEO Neil Young uit dat er aan nog meer content wordt gewerkt, naast nieuwe gewassen zoals magische asperges, aubergine, ananas en bloemkool is er inmiddels ook een Barn & Ox bijgekomen: een rood gebouw met een os. De nieuwe content zal vooral gericht zijn op spelers die voorbij level 25 zijn.


De komende weken volgt er een update waarmee de hoeveelheid land groter wordt en waarmee je nieuwe decoraties en gebouwen tot je beschikking hebt. Young geeft toe dat ze het aantal spelers hebben onderschat en ook het aantal sociale verbindingen die ze zouden aanmaken en het aantal berichten dat ze onderling zouden sturen. Ngmoco is bezig om de infrastructuur uit te breiden; ze leggen bovendien de laatste hand aan een update van de We Rule- en Plus+-servers. Een update van We Rule gaat binnenkort zorgen dat de verbindingsproblemen minder vaak voorkomen. Een paar dagen geleden bracht ngmoco ook al een kleine update van We Rule uit, maar dat was blijkbaar nog niet genoeg.

Downloaden: We Rule
Meer info: ngmoco blog

Voor ‘Voeg me toe!’ mededelingen kun je in deze discussie op ons forum terecht. Deze opmerkingen zullen hier verwijderd worden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 mei 2010 om 23:50
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.