TopTrouwlocaties: bladeren door kastelen en landhuizen op de iPad

TopTrouwlocaties is een iPad-app die je laat bladeren door foto's van mooie trouwlocaties in Nederland. Er zijn er meer dan 725 waarvan je allerlei informatie en beelden kan bekijken.

TopTrouwlocaties iPad hoofdschermMeer dan 725 locaties om elkaar het ja-woord te geven heeft de website TopTrouwlocaties.nl op een rij gezet en die resultaten worden nu weergegeven in een nieuw uitgebrachte iPad-app. Je kan bladeren door de foto’s van prachtige plekken als kastelen, landhuizen, strandpaviljoens, boerderijen en andere bestemmingen. Elke locatie is voorzien van uitgebreide informatie (maar geen prijs) en er zijn ontzettend veel zoekmogelijkheden binnen de app.


Elke locatie bevat een uitgebreide omschrijving en ongeveer tien foto’s van de locatie zelf, waaronder het totaalplaatje, de zaal, de entree en een buffetruimte. TopTrouwlocaties foto's inspiratieNaast de omschrijving en de foto’s zie je puntsgewijs de eigenschappen van de locatie (is er een beamer beschikbaar, is overnachten mogelijk) en kan je de locatie op de kaart zien.

De app laat je zoeken op plekken in de buurt, zoeken op een categorie (zoals een restaurant, landhuis of een industriële locatie), zoeken op plaats, zoeken op naam en biedt verschillende top-10 lijstjes van verschillende locaties aan. Daarbij kan je denken de 10 leukste plekken van Amsterdam, Utrecht en Scheveningen maar ook de leukste boerderijen, hoeves en molens. Om nog meer zin te krijgen in de grote dag, kun je ook kiezen uit ‘inspirerende’ achtergronden en je favorieten opslaan en terugkijken op een aparte (foto)pagina.

Downloaden: TopTrouwlocaties (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.