TopTrouwlocaties: iPhone-app toont mooie plaatsen om te trouwen

Zien waar je elkaar het ja-woord geeft kan met de iPhone-app TopTrouwlocaties. De app biedt gegevens, verschillende lijstjes en uitvoerig veel foto's van alle plekken waar je elkaar kan trouwen.

TopTrouwlocaties Nederlandse iPhone iPod iPad appBinnen Nederland kunnen gemeenten zelf verschillende locaties aanwijzen waar je elkaar het ja-woord mag geven, maar je mag ongeacht waar je woont wel zelf zo’n locatie uitkiezen. Daar komt de nieuwe Nederlandse iPhone-app TopTrouwlocaties om de hoek kijken. De applicatie biedt een overzicht van hotels, paviljoens, boerderijen, kastelen en andere plekken waar je kan trouwen. In totaal zijn er meer dan 725 plekken om dat te doen.

De simpele app van de website TopTrouwlocaties.nl laat je zoeken op plekken in de buurt, zoeken op een categorie (zoals een restaurant, landhuis of een industriële locatie), zoeken op plaats en zoeken op naam. Daarnaast biedt het verschillende top-10 lijstjes van locaties aan. Daarbij kan je denken de 10 leukste plekken van Amsterdam, Utrecht of Scheveningen maar ook de leukste boerderijen, hoeves en molens. TopTrouwlocaties iPhone iPod touchOverigens zijn er ook top 10-lijstjes met maar 9 locaties, maar dat terzijde.

Elke locatie bevat een uitgebreide omschrijving en ongeveer tien foto’s van de locatie zelf, waaronder het totaalplaatje, de zaal, de entree en een buffetruimte. Tussen de omschrijving en de foto’s in zie je puntsgewijs de eigenschappen van de locatie (is er een beamer beschikbaar, is overnachten mogelijk) en kan je de locatie op de kaart zien. Foto’s kunnen ook op volledige grootte worden weergegeven, er zijn video’s van locaties en je kan de locatie doorsturen of contact opnemen en informatie opvragen. Dat laatste doe je door het invullen van een formulier en wordt automatisch per mail afgehandeld. Favoriete locaties kun je markeren en terugzien onder een eigen tabblad.

Eerder verscheen al de app Trouwlocaties, maar die is niet meer verkrijgbaar in de App Store.

Downloaden: TopTrouwlocaties (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2011, 14:09
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp huwelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.