Super 7 komt naar de iPad

Het iPhone-spelletje Super 7, waarbij zwevende schijven met cijfers samen zeven moeten vormen, is nu ook fullscreen beschikbaar op de iPad.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Super 7De iPhone-game Super 7 heeft een update gekregen, waardoor deze nu ook geschikt is voor de iPad. Aan de gameplay is niets veranderd, maar het spelletje, dat eerst enkel voor het iPhone-scherm was gemaakt, doet het nu ook fullscreen op de iPad. Bij Super 7 zweven er zevenhoekige schijven door het beeld, met cijfers er op. Door ze tegen elkaar aan te laten komen tellen ze op en wordt de omvang van de schijven groter.

Door met je vinger een lijn te trekken tussen de schijven bewegen ze naar elkaar toe om uiteindelijk tegen elkaar te botsen, maar ze kunnen ook per ongeluk botsen. Doel van het spel is zevens te maken. Botsen twee getallen tegen elkaar die opgeteld meer dan zeven vormen, dan is het spel afgelopen.

Naast schijven met cijfers bevat ook het spel ook negatieve nummers, verdubbelaars en een schijf die na een botsing het getal op een andere schijf negatief maakt. Met de update van het spel is er nog één bijgekomen: een schijf die een getal halveert.

Super 7 kost 79 cent en je krijgt voor dat geld zowel de iPhone- als iPad-versie. Twijfels of het spel wat voor jou is? Check dan de review van Super 7 die op iPhoneclub is verschenen; deze is namelijk ook prima van toepassing op de iPad-versie.

Downloaden: Super 7 (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:58
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.