Splinter Cell en Skate It op weg naar de App Store

Splinter Cell en Skate It zijn twee nieuwe games, die binnenkort op de iPhone verschijnen. Splinter Cell is van Gameloft en Skate It is een skateboard-game die door EA op de markt wordt gebracht.

splinter cellHet is altijd mooi om te zien dat er bekende games naar het iPhone-platform komen. Splinter Cell bijvoorbeeld. Tom Clancy’s Splinter Cell is al een succesvolle serie op andere gameconsoles. Nu komt er ook een iPhone-versie aan. Gameloft registreerde nog maar een week geleden de domeinnaam samsnewmission.com, waarop alleen de hiernaast getoonde afbeelding is te zien.

Onder de afbeelding staan GPS-coördinaten die de echte Apple-fanboys meteen hebben herkend: het zijn de lengte- en breedtegraden van Apple’s hoofdkantoor in Cupertino. Meer informatie is nog niet bekend over de game.

skate itBij EA zijn al een tijdlang geen grote titels meer verschenen. Achter de schermen wordt echter wel degelijk gewerkt nieuwe games. Bijvoorbeeld Skate It, onderdeel van een serie skateboard-games die ook al op platformen zoals de Nintendo DS wordt uitgebracht. In de game ga je grinden, jumpen en kickflippen in de virtuele stad San Vanelona. Skate It komt in mei beschikbaar voor een nog onbekende prijs. Voor de bediening belooft EA ‘revolutionaire’ touchscreen-controls, terwijl je via de accelerometer moet zorgen dat je in balans blijft. Als je de uitdagingen in de game succesvol uitvoert komen er meer mogelijkheden beschikbaar, zoals nieuw materiaal en andere skateboard-parken op locaties wereldwijd. Je kunt trucs vastleggen en later nog eens afspelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2010, 12:43
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.