Referentie-app Endnote voor iPad met 90 procent korting

Als je wel eens een scriptie of een wetenschappelijk boek hebt geschreven, ken je ongetwijfeld de software EndNote al. Deze software gebruik je om referenties en bronneninformatie te beheren voor je onderzoek of bij het schrijven van een boek. Er zijn versies voor web, Windows, Mac en iPad, waarvan de laatste nu met extra korting […]

endnote ipad referentiesAls je wel eens een scriptie of een wetenschappelijk boek hebt geschreven, ken je ongetwijfeld de software EndNote al. Deze software gebruik je om referenties en bronneninformatie te beheren voor je onderzoek of bij het schrijven van een boek. Er zijn versies voor web, Windows, Mac en iPad, waarvan de laatste nu met extra korting te koop is. Endnote voor iPad kost nu maar €0,89 in plaats van de normale prijs van €8,99.

EndNote voor iPad helpt je om je onderzoeksmateriaal te organiseren en om te zetten naar een bibliografie. Ga je graag met je iPad op onderzoek uit, dan kun je de gegevens nu ook via deze app verzamelen en vastleggen. Het werkt samen met EndNote Web en de Mac- en Windows-versies en synchroniseert alle data via EndNoteSync.

De app bevat een webbrowser om Thomson Reuters Web of Knowledge, Pubmed en andere sites te doorzoeken. Thomson Reuters is de aanbieder van de app. Ook is er een PDF-viewer aanwezig met de mogelijkheid om annotaties te maken. Voor het importeren van bestaande referentiebestanden heb je de keuze uit bestanden in .ris en .nbib formaat. Ook heeft de app een koppeling met Dropbox. De korting duurt tot eind juli.

Downloaden: EndNote for iPad (tijdelijk €0,89, iPad, iOS 4.3+)

endnote ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 9:30
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.