Pulse voegt videokanalen toe aan app voor iPhone, iPad en iPod touch

De iOS-app Pulse laat voortaan ook video's zien tussen de beschikbare nieuwsbronnen. Hierdoor kun je de app gebruiken om bijvoorbeeld video's van College Humor of the Verge te volgen.

Pulse videoDe applicatie Pulse toont voortaan niet alleen geschreven nieuwsbronnen, maar laat je nu ook een aantal nieuwe videokanalen toevoegen aan je feeds. Je kunt je onder andere abonneren op video’s van Reuters, National Geographic, IGN, The Verge en Fox Sports. Niet alle videokanalen werken op het moment in Nederland: zo heeft ESPN zijn video’s afgeschermd voor kijkers buiten de Verenigde Staten.

Pulse screenshot videoIedereen die de laatste versie van Pulse heeft geïnstalleerd kan de video’s bekijken zonder de app te updaten. Je kunt een videokanaal aan je feeds toevoegen door onderin de app op de plus-knop te drukken, of door vanuit de instellingen van Pulse een nieuwe feed toe te voegen.

Pulse is een app voor onder andere iOS, waarin je verschillende nieuwsbronnen kunt volgen. Hierbij kun je kiezen uit een groot aantal bronnen die de maker van de app heeft toegevoegd aan de app. Tot voorheen waren dit vooral sites die geschreven content en afbeeldingen leverden, maar met de nieuwe toevoeging kun je voortaan ook videobronnen volgen. De focus ligt op het moment vooral op sportvideo’s, televisienieuws en comedy.

Door op een videobron in Pulse te drukken, word je naar een webpagina gebracht waar je hem kunt bekijken. Bij de video staat vaak ook nog een beschrijving, die je vertelt waar je precies naar gaat kijken.

Downloaden: Pulse (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2012, 13:06
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.