OverNear krijgt update: locatie pas met vrienden delen na bevestiging

iPhone-app OverNear is van een update voorzien, waardoor je Facebook-vrienden eerst een uitnodiging moeten accepteren voor ze je locatie zien.

OverNearBegin dit jaar schreven we nog over OverNear, een iPhone-app die jouw locatie deelt met je vrienden. Op die manier hoopt OverNear het makkelijker te maken om af te spreken met je vrienden in de echte wereld. De app heeft zijn eerste grote update gekregen, die de boel nogal opschudt. Zo moeten je vrienden voortaan eerst een uitnodiging van OverNear accepteren voordat je ze in de app terugvindt.


OverNear heeft in de laatste update ook een aantal interface-aanpassingen gekregen. De ontwikkelaar bestempelt de Social Planner als een nieuwe functie, maar in de praktijk is dit een gestroomlijnde plek waarin je kunt aangeven waar je de rest van de dag zoal aanwezig zult zijn. Een mogelijkheid die we in de eerste versie al prezen. De optie vervangt de Post-pagina, maar je kunt via een knop alsnog details bij een locatie achterlaten.

De update heeft ook een aantal subtiele veranderingen. Zo kun je voortaan in je vriendenlijst beheren wie exact wat van je te weten mag komen en speelt de kaart een prominentere rol bij het maken van een nieuw bericht. Een paar kleine tweaks zorgen ervoor dat je oneindig kunt scrollen in je activiteitenlijst.

Downloaden: OverNear (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 april 2013 om 9:51
Categorie
Productiviteit
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.