Horizon.TV app van UPC uitgebracht: live televisie kijken op iPhone en iPad

UPC heeft haar Horizon.TV app uitgebracht voor de iPhone en iPad, waarmee je op de touchscreens van Apple meer dan 80 televisiezenders kan bekijken, on-demand films kan zien en programma's opnemen via de settopbox.

Horizon.TV UPC live televisie kijken iPhoneAfgelopen vrijdag bracht UPC haar settopbox Horizon uit voor het grote publiek, en nu is ook de bijbehorende applicatie waarmee je live televisie kan kijken op de iPhone, iPod touch of iPad uitgebracht. Afhankelijk van het abonnement op de UPC-dienst, kan je tot tachtig televisiezenders live bekijken. Daarnaast is het mogelijk om UPC On Demand-programma’s te bekijken met de app: series of films die je hebt besteld of onderdeel uitmaken van het abonnement. Een andere aardige functie is dat je met de applicatie kan aangeven welke programma’s de settopbox moet opnemen.


Je kan de functies van de applicatie niet gebruiken als je geen abonnement hebt op de nieuwe Horizon-dienst van UPC. Om wel van alle functies te profiteren, moet je beschikken over internet van UPC en UPC Digitale Televisie of Horizon TV. Je hebt dan ook een Mijn UPC-account nodig om in te kunnen loggen in de applicatie. In de App Store lees je hoe je die kan opvragen, als je hem nog niet hebt als UPC-lid.

Horizon.tv televisiegidsBehalve complete films en series en live-uitzendingen, kan je ook voorproefjes in de app bekijken. De app biedt informatie en trailers over video’s die je kan streamen via de UPC On Demand-catalogus in de app. Daarnaast is het mogelijk om programma’s terug te kijken die je aanvankelijk hebt gemist in Programma Gemist. Om je overzicht te geven op de programma’s die je kan laten opnemen, die je kan terugkijken en de programma’s die nu worden uitgezonden, beschikt de applicatie ook over een tv-gids. Daarin kan je programma’s terugzoeken op dag, trefwoord en genre. Als je zelf zonder inspiratie zit, biedt de app kijktips voor je.

Vorige week vrijdag schreven we uitgebreid over de UPC Horizon-dienst en de kosten van een abonnement. De applicatie is gratis te downloaden.

Downloaden: Horizon.TV (gratis, universele app)

Met dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

82 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.