Google Chrome introduceert delen naar Twitter en Facebook

Google Chrome voor de iPhone, iPod touch en iPad biedt voortaan een deelfunctie zodat je pagina's bekend kan maken op Twitter, Facebook, Google+ en via e-mail. Ook is de stabiliteit van de app verbeterd.

Google Chrome iPhone iPod touchGoogle heeft een van de kritiekpunten van de iPhone-browser Chrome aangepakt. Je surft voortaan niet langer in isolement, maar kan de webpagina die je geopend hebt delen op sociale netwerken. Daarmee gaat het verder dan Safari op de iPhone: je kan links behalve op Twitter ook doorsturen naar een mailadres, Facebook en Google+. Lees-laterdiensten waarin je de artikelen opslaat om later (offline) eens terug te lezen, worden nog niet ondersteund.

Op dat vlak houdt Safari vanaf iOS 6 dus een streepje voor: vanaf die firmware kan je artikelen voor offline gebruik bewaren in een eigen leeslijst binnen de browser.

Je vindt de nieuwe deeloptie van Chrome in het menu van de app, net boven de mogelijkheid om de huidige pagina te doorzoeken. De deelmogelijkheid ontbreekt op pagina’s die je incognito opent. Daarnaast heeft Google talloze bugs opgelost naar aanleiding van gebruikersfeedback en zijn de stabiliteit en de beveiliging van de app verbeterd volgens de zoekgigant.

Downloaden: Google Chrome (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 9:06
Categorie Diensten
Onderwerpen chrome, facebook, google plus, safari, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.