‘Facebook voor iPad krijgt in januari Tijdlijn-functie’

Facebook op de iPad krijgt in januari ondersteuning voor de Facebook Tijdlijn (Timeline). Dat heeft een bron tegen 9to5mac gezegd. Timeline is een nieuw soort profielpagina met al je foto's en interacties.

facebook-timelineFacebook heeft een update van de iOS-app uitgebracht, met daarin de nieuwe Tijdlijn-functie. Helaas is die alleen beschikbaar op de iPhone, niet op de iPad. Dat had te maken met bugs die op het laatste moment tijdens het testen werden ontdekt. Facebook is nu van plan om de Tijdlijn-update voor de iPad half januari uit te brengen. Maar niets is zeker: “De app is al een keertje uitgesteld vanwege bugs. Dus het zal niet verrassend zijn als de update opnieuw wordt uitgesteld”, zegt een bron. Met de Tijdline (Timeline) krijg je een nieuw soort profielpagina, met al je foto’s, statusupdates, interacties en meer.

De Tijdlijn vertelt volgens Facebook het verhaal van je leven en is al te gebruiken op de desktop en in de mobiele versie van Facebook’s website. De laatste update van de Facebook-app bracht verbeterd beheer van foto’s, abonnementen en ondersteuning van vriendenlijsten met zich mee. Of Facebook de deadline van januari haalt, is mede afhankelijk van Apple’s goedkeuringsproces.

Hieronder zie je een promofilmpje voor Facebook Timeline:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2011, 9:41
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen app store, facebook, succes, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.