Installer.app nu in het Nederlands!

Via de Sendowski Installer source is sinds vandaag een Nederlandse vertaling voor Installer.app beschikbaar.

Nederlands taalpakket voor Installer.appZojuist ontvingen we een e-mail van Andre Sendowski waarin hij het Nederlandse taalpakket voor Installer.app aankondigt. Het taalpakket is gemaakt in samenwerking met Guido Andriol. Een voorwaarde voor de Nederlandse vertaling van Installer is dat je in ieder geval al een Nederlands taalpakket hebt geïnstalleerd voor de systeemtaal. Hiervoor kun je het NL Taalpakket uit de iFoneguide Repo gebruiken, maar grote kans is dat je die al geïnstalleerd hebt.


De installatie van het Nederlandse Installer-taalpakket is vrij eenvoudig:

  1. Open Installer.
  2. Ga naar Sources.
  3. Klik Edit en daarna Add.
  4. In het venster Add Source tik je http:/www.sendowski.de/iphone om de Sendowski source toe te voegen. Klik OK.
  5. Ga naar de categorie Installer Languages en installeer het taalpakket “Dutch for Installer”.
  6. Herstart Installer

Wil je weer terug naar de Engelse taalversie, dan kun je simpelweg het Nederlandse Installer-taalpakket weer deïnstalleren.

De vertaling is tot stand gekomen nadat Guido had gezien dat Sendowski al een Franse en Duitse vertaling voor Installer.app online had gezet. Via de reacties bij die nieuwsberichten is Guido in contact gekomen met Andre Sendowski en heeft daarna een strings-bestand ontvangen voor de noodzakelijke vertaling. Het resultaat is na een paar dagen heen en weer e-mailen nu voor iedereen te gebruiken. Guido heeft zelf overigens een iPod touch, maar dat maakt in het geval van Installer.app verder natuurlijk niets uit, aangezien die zowel voor de iPhone als de iPod touch geschikt is.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 mei 2008 om 20:59
Categorie
Diensten

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.