KPN_SMARTLIFE_SUPPORTING_VISUAL_VOORDEUR_LIGGEND

KPN SmartLife: klaar voor de toekomst #adv

Met KPN SmartLife Veilig bescherm je je huis, zelfs als je langere tijd van huis bent. Je kunt het koppelen met meerdere apparaten én je krijgt tijdelijk 20% extra korting met onze kortingscode!
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

Je eigen huis, daar kun je helemaal jezelf zijn: home is where the heart is. Je huis is van alles: knus, gezellig, warm, persoonlijk. Je huis is jouw thuis. Dus wil je het aanpassen aan jouw behoeften en wensen. Nu kun je je huis slim maken op een eenvoudige manier. Dat houdt in dat je apparaten in en om het huis op afstand kunt bedienen. Dit gaat via een beveiligde app op je iPhone of iPad, waar en wanneer je maar wilt.

KPN_SMARTLIFE_SUPPORTING_VISUAL_VOORDEUR_LIGGEND

Klaar voor de toekomst
KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in en om het huis. Later dit jaar, en in de jaren die komen, worden er steeds nieuwe diensten en producten toegevoegd. Je maakt je huis – en daarmee dus ook je leven – stapsgewijs slimmer, makkelijker en veiliger. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. KPN SmartLife signaleert en zorgt voor de opvolging. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn, maar als dat wel zo is, krijg je een slimme stekker cadeau. Hiermee ervaar je direct het gemak van een slim huis.

Ontdek hoe je in een paar stappen je huis slim maakt
Je begint altijd met een KPN SmartLife Basis abonnement van € 5,- per maand en de KPN SmartLife Box van € 99,-. Hiermee heb je de basis voor een slim huis.

  • Je huis in eigen hand via de app op je iPhone of iPad.
  • Bedien apparaten op afstand, bijvoorbeeld (Philips Hue) lampen en Sonos.
  • Ontvang een pushbericht bij een alarmmelding.
  • Doe net alsof er iemand thuis is met de Huisoppas.

De basis kun je aanvullen met een KPN SmartLife Veilig abonnement, een oplossing voor de beveiliging van je huis. Hiernaast heb je sensoren nodig. Alle apparatuur kun je los kopen. Het is echter voordeliger als je een van de voordeelpakketten kiest. Je kunt er ook voor kiezen zelf een pakket samen te stellen. KPN SmartLife wordt altijd voor jou geïnstalleerd. Deze is tijdelijk gratis en heeft een waarde van € 99,-. De keuzehulp op kpn-smartlife.nl laat eenvoudig zien wat KPN SmartLife voor jou betekent. Ieder huis is tenslotte anders.

Aantrekkelijk introductie-aanbod
Gebruik de kortingscode iCulture in de shop van KPN SmartLife. Dan krijg je maar liefst 20% korting op een pakket naar keuze. Deze actie is geldig tot en met 15 mei 2016. Als je Internet thuis hebt van KPN, krijg je een slimme stekker ter waarde van € 51,50 cadeau. En dat is nog niet alles. Het adviesgesprek en de installatie ter waarde van € 99,- is nu ook nog eens gratis. Dat maakt een slim huis nu wel héél bereikbaar.

Check kpn-smartlife.nl voor meer info!

Deze tekst is extern aangeleverd en vertegenwoordigt niet noodzakelijk de mening van iCulture en haar redactie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2016, 16:11