Logi Create-hoes blauw

Haal het maximale uit je iPad Pro met de Logi CREATE #adv

Je bent een echte pro, dus zorg je dat je goede spullen voor je iPad Pro hebt. Op 5 manieren leggen we uit hoe de Logi CREATE zorgt dat jij succesvoller in je werk bent.

De iPad Pro is een echte ‘Pro’ en jij ook. Daarom heb je goede spullen nodig om ook onderweg efficiënt te kunnen werken. Zoals met de toetsenborden en hoezen van Logi CREATE, waarmee je net zo productief bent als op kantoor.


Logi Create-hoes blauw

#1 Overal toegang tot je desktopcomputer
Met de iPhone kun je al heel lang op afstand toegang krijgen tot je pc. Maar het scherm is nogal klein en het intikken van tekst gaat nogal lastig. Op de iPad Pro gaat dat veel makkelijker: je hebt een scherm dat net zo groot is als dat van je laptop (soms zelfs nog iets groter). Met apps zoals Microsoft Extern Bureaublad (link) gebruik je all vertrouwde desktop-apps en wil je langere teksten intikken of commandos geven, dan kan dat met de Logi CREATE.

Microsoft Remote Desktop op een IPad

#2 Foto’s selecteren gaat veel sneller
Stel je bent professioneel fotograaf en je maakt bruidsfoto’s, reisfoto’s of foto’s van evenementen. Kortom: je schiet heel wat materiaal, waarbij je behoorlijk veel tijd kwijt bent met selecteren en kleine bewerkingen. In dat geval is de 9,7-inch iPad Pro een handige metgezel. Die past namelijk makkelijk in je fototas en het scherm is groot genoeg om alle details van de foto’s te kunnen zien. Voor het selecteren van de foto’s kan je Adobe Photoshop Lightroom (link gebruiken, waarbij je snel aantikt welke je wilt hebben. Alle bewerkingen kun je thuis synchroniseren. En voor kleine bewerkingen is er Photoshop Fix (link) waarmee je supersnel een lelijk vlekje uit de foto haalt. De iPad bescherm je onderweg met de Logi CREATE-hoes. Het micro-scharniersysteem zorgt ervoor dat je het scherm onder elke hoek goed kunt zien, zonder dat het spiegelt.

Creative Protective Case

#3 Supersnel typen
Doe je veel kantoorwerk en moet je lange stukken typen? Met apps zoals TextExpander (link) lukt dat nog veel sneller. Vind je dat TextExpander wat te prijzig is geworden, dan zijn er gelukkig allerlei alternatieven. Het werkt als volgt: je voert in welke afkortingen je wilt gebruiken, bijvoorbeeld ‘mvg’ en telkens wanneer je dit intikt maakt de app er automatisch ‘met vriendelijke groeten’ van. Handig als je vaak dezelfde termen en uitdrukkingen moet gebruiken. Het knappe van deze apps is dat ze de tekst in een mooie opmaak kunnen tonen. je nog veel sneller typen, zeker als je vaak dezelfde Korte uitleg hoe dit werkt. Nou tikte je op een Logi CREATE al supersnel, maar met deze magische afkortingen word je drie keer zo snel als je collega’s en krijg je meteen opslag van de baas.

Logi Create van de zijkant

#4 Multitasken op de iPad Pro
Je bent veel productiever als je twee schermen naast elkaar opent. Bij de iPad Pro kan dat makkelijk, want het scherm is zo groot dat je je fotocollectie bekijkt, terwijl je tegelijk aan het chatten bent. Dankzij de Logi CREATE kun je snel naar het andere venster springen en daar snel even iets tikken, bijvoorbeeld als je even wilt reageren op een tweet.

iPad Pro Split Screen multitasking

#5 Projecten plannen
Met apps als OmniPlan (link) kun je projecten plannen, waarbij je goed het overzicht houdt. Met de Logi CREATE voer je sneller alles in. En moet je van de ene projectvergadering naar de andere rennen, dan doet de hoes meteen dienst als bescherming. Een extra tip voor verstrooide projectmanagers: kies de rode variant van de Logi Create, die valt altijd op en werkt helemáál niet als een rode lap op een stier voor jouw projectleden.

De Logi CREATE Keyboard Case is verkrijgbaar bij Coolblue. Daar vind je ook de andere modellen, zoals de Logi CREATE beschermhoes voor de iPad Pro.

Eerder gepubliceerd

Eerder schreven we al voor welke 5 beroepen de Logi CREATE uitstekend tot zijn recht komt!

Logi CREATE op tafel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2016, 9:30