Websites automatisch vertalen in Mobile Safari met Browser Translator (jailbreak)

Wie nogal eens op buitenlandse websites komt maar de taal niet geheel machtig is kent vast diensten als Yahoo Babelfish en Google Translate. Op de iPhone is dit truukje nu ook mogelijk, dankzij de applicatie Browser Translator.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

cydiaWie nogal eens op buitenlandse websites komt maar de taal niet geheel machtig is kent vast diensten als Yahoo Babelfish en Google Translate. Met deze diensten is het mogelijk de url van een webpagina op te geven, evenals de oorspronkelijke taal en de gewenste uitvoertaal. De diensten zorgen dan voor een automatisch vertaling van de website. Natuurlijk is deze vertaling verre van perfect, maar in ieder geval bruikbaar genoeg om een idee te krijgen waar de site of tekst over gaat. Op de iPhone is dit truukje nu ook mogelijk, dankzij de applicatie Browser Translator.

Browser Translator is in Cydia te vinden. De applicatie gedraagt zich als een webbrowser en maakt hiervoor gebruik van Mobile Safari. Bij het opstarten wordt gevraagd in welke taal je de websites voorgeschoteld wil krijgen. Daarna kan je gewoon webbrowsen, waarbij alle websites die niet in de gewenste taal zijn automatisch vertaald worden. Browser Translator gebruikt hiervoor overigens Google Translate. De applicatie is gratis maar wel voorzien van een advertentiebanner. Wil je hier vanaf, dan volstaat een kleine donatie. Browser Translator zit in de standaardrepo van BigBoss.

Browser Translator

Browser Translator

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:14
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, safari, vertalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.