Apple Store middelpunt van nieuwe iPhone-commercial?

De Apple Store op Fifth Avenue in New York was de afgelopen uren omgebouwd tot een filmset. Apple zou er bezig zijn met het filmen van nieuwe producten, mogelijk van de nieuwe iPhone.

Apple StoreIn de Apple Store op Fifth Avenue in New York werd gisteren een nieuwe commercial voor Apple gedraaid. De website iLife was erbij en maakte een hoop foto’s. Een berichtje op de website van Apple meldt dat de winkel op donderdag 29 juni van 15:00 uur tot de volgende ochtend 9:00 uur tijdelijk gesloten kan zijn. Kopers worden aangeraden om naar een van de twee andere locaties in Manhattan te gaan.


Normaalgesproken is de winkel 24 uur per dag en 365 dagen per jaar open. Het kwam slechts twee keer eerder voor dat de winkel was gesloten: bij de lancering van Leopard en de iPhone. Ter plekke was te zien dat er verlichting werd geplaatst om de glazen kubus goed uit te lichten. Alle aanwezige computers bleken een Leopard-bureaubladachtergrond (met aurora) te hebben gekregen, zonder menubalk of iconen (klinkt als Desktop Curtain). Ook waren er zwarte dozen met het opschrift Anonymous 5+4. De HR-manager van de Apple Store bleek ook aanwezig, netjes gekleed en met een blije uitstraling. Hoewel het allemaal nog niets zegt, zou het inderdaad om een reclamefilmpje voor de nieuwe iPhone kunnen gaan, zoals MacRumors beweert.

Het duurt nog 10 dagen totdat de WWDC-keynote begint, maar gebeurtenissen zoals deze horen bij de jaarlijkse voorpret.

Foto’s via: Flickr (Sidnicious)
Bron: iLife (niet bereikbaar)

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.