SongGenie vult ontbrekende muziekinformatie in iTunes

SongGenie is een nieuwe applicatie, aangekondigd op Macworld, waarmee je missende informatie in je iTunes-muziekbibliotheek kunt invullen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

songgenieEquinux heeft op Macworld een applicatie laten zien waarmee je ontbrekende iTunes-informatie kunt invullen. SongGenie zorgt ervoor dat de metadata zoals titel of albumnaam wordt ingevuld. Bij de eerste keer opstarten zal de applicatie je iTunes-bibliotheek doorzoeken om te bepalen bij welke muzieknummers nog gegevens ontbreken. Deze worden samengevoegd in een lijst.

Als gebruiker kun je daarna de lijst bekijken en aangeven of SongGenie de informatie moet vullen. Dit kan per los nummer of voor een grotere groep. SongGenie maakt een akoestische vingerafdruk van elk muzieknummer om de informatie te achterhalen. Voordat er wijzigingen worden doorgevoerd kun je handmatig toestemming geven. Volgens Equinux heeft SongGenie het in 90% van de gevallen juist, dus er kan nog wel eens iets misgaan.

SongGenie is te koop voor $30.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2009, 19:59
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.