Siri-iPad-Pro

Siri op de iPad Pro staat niet altijd aan

Siri staat niet altijd aan op de iPad Pro, in tegenstelling tot de iPhone 6s. Je kan de spraakassistent alleen met je stem activeren als hij met de oplader verbonden is.

Siri-iPad-Pro

In tegenstelling tot Siri op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, luistert de spraakassistent van Apple op de iPad Pro niet altijd naar je. ‘Hé Siri’ roepen naar de iPad Pro als hij niet met het stopcontact verbonden is, levert daardoor niets op.

Hoewel de A9X-chip en M9-coprocessor in de iPad Pro veel overeenkomsten vertoont met de A9-chip en coprocessor in de iPhone 6s, hebben niet alle functies van Siri de overstap naar de iPad Pro gemaakt.

‘Hé Siri’ alleen aan het stopcontact

Toen AppleInsider de instellingen indook, bleek de mogelijkheid om Siri altijd aan te zetten te ontbreken.

Alleen als de iPad Pro aan de oplader hangt kun je Siri met je stem activeren. Je kunt natuurlijk wel op ieder moment de homeknop ingedrukt houden om Siri te activeren, net zoals oudere iPhones en iPads dus. Ook op de Apple Watch kun je Siri activeren met je stem. Je moet daarvoor wel eerst het scherm geactiveerd hebben.

De iPad Pro is sinds 11 november te bestellen, de grootste tablet van Apple tot nu toe haalt in benchmarktests betere prestaties dan de 12-inch MacBook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2015, 17:15
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen ipad pro, Siri

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.