Siri op de iPad Pro staat niet altijd aan

Siri staat niet altijd aan op de iPad Pro, in tegenstelling tot de iPhone 6s. Je kan de spraakassistent alleen met je stem activeren als hij met de oplader verbonden is.

Siri-iPad-Pro

In tegenstelling tot Siri op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, luistert de spraakassistent van Apple op de iPad Pro niet altijd naar je. ‘Hé Siri’ roepen naar de iPad Pro als hij niet met het stopcontact verbonden is, levert daardoor niets op.


Hoewel de A9X-chip en M9-coprocessor in de iPad Pro veel overeenkomsten vertoont met de A9-chip en coprocessor in de iPhone 6s, hebben niet alle functies van Siri de overstap naar de iPad Pro gemaakt.

Bekijk ook

Zo gebruik je Siri handsfree (sinds iOS 17 ook zonder Hey in sommige talen)

Gebruik 'Hé Siri' om de digitale assistent op de iPhone en iPad te activeren, zonder je handen te gebruiken. In deze tip lees je hoe Siri handsfree werkt en hoe je het inschakelt. En sinds iOS 17 kun je in het Engels de assistent ook activeren door alleen 'Siri' te zeggen.

‘Hé Siri’ alleen aan het stopcontact

Toen AppleInsider de instellingen indook, bleek de mogelijkheid om Siri altijd aan te zetten te ontbreken.

Alleen als de iPad Pro aan de oplader hangt kun je Siri met je stem activeren. Je kunt natuurlijk wel op ieder moment de homeknop ingedrukt houden om Siri te activeren, net zoals oudere iPhones en iPads dus. Ook op de Apple Watch kun je Siri activeren met je stem. Je moet daarvoor wel eerst het scherm geactiveerd hebben.

De iPad Pro is sinds 11 november te bestellen, de grootste tablet van Apple tot nu toe haalt in benchmarktests betere prestaties dan de 12-inch MacBook.

Bekijk ook

Zo denken internationale media over de iPad Pro

De iPad Pro is nu verkrijgbaar en verschillende Amerikaanse websites hebben hun reviews zojuist gepubliceerd. Hoe denken zij over Apple's grootste tablet tot nu toe? Een overzicht.

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.