Philips Hue LightStrips en Bloom nu verkrijgbaar in Nederland

De Philips Hue LightStrips en Bloom zijn nu in de Nederlandse Apple Store verkrijgbaar. Daarnaast zijn veel Philips LivingColors-producten compatibel met het Hue-systeem.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

philips bloom lampDe Philips Hue LightStrips en Bloom-lampen zijn nu ook in de Nederlandse en Belgische Apple Store verkrijgbaar. Eerder waren de nieuwe Philips Hue-producten alleen in de Amerikaanse Apple Store gesignaleerd. Het gaat om de volgende producten:


Om deze producten te kunnen gebruiken heb je een Philips Hue-startpakket nodig. Meer informatie lees je onze uitgebreide gids over Philips Hue.

De Bloom-lamp is bedoeld als tafellamp, maar is ook op de vloer te plaatsen. Het 420 gram zware model geeft een verlichtingssterkte tot 120 Lumen en levert eveneens 16 miljoen kleuren. Zo kun je de sfeer in huis aanpassen aan de stemming, via de gratis verkrijgbare iPhone-app. Ook lichteffecten zijn mogelijk, maar daarvoor zul je wel Hue disco-apps van derden moeten installeren.

lichtslang philips iphone

De twee meter lange LightStrips kun je op de gewenste lente afknippen en zijn op elk glad oppervlak te bevestigen. Ze leveren 120 Lumen verlichtingssterkte in de 16 miljoen kleuren die het Hue-systeem ondersteunt. Je kunt de LightStrips bijvoorbeeld gebruiken om een AmbiLight-achtig effect achter de televisie teweeg te brengen. Maar je kunt ze ook aan de onderkant van een dressoir plakken, zodat het meubelstuk lijkt te zweven boven een zee van licht (tip: regelmatig stofzuigen!). Er is geen wachtlijst, zoals met de originele Hue-producten. De LightStrips die je bestelt worden binnen 24 uur klaargemaakt voor verzending.

philips hue lightstrips

Ook andere Philips-producten geschikt voor Hue

philips bloomOnder de naam ‘Friends of Hue’ brengt Philips deze LightStrips en Bloom’s uit. Maar er zijn nog meer Philips verlichtingsproducten die geschikt zijn om via het Hue-systeem te bedienen. Was je al van plan om een Philips LivingColors Bloom te kopen, dan kun je dus beter even naar de nieuwe producten in de Apple Store kijken, want die zijn nieuwer en bieden meer mogelijkheden.

De Philips Hue-lampen zijn ook te koop via onze partner Beaumotica (officieel Philips Hue-partner).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2016, 13:44
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.