iOS 12.1 bevat ruim 70 nieuwe emoji met meer diversiteit

Roodharigen, feestemoji en meer
Apple heeft aangekondigd dat ze binnenkort meer dan 70 nieuwe emoji uit gaan brengen. Hierin vind je onder andere de roodharigen en nog veel meer.

Het was al bekend dat Apple nog dit jaar met nieuwe emoji kwam, maar nu hebben ze laten weten wanneer we deze kunnen verwachten. De nieuwe emoji maken hun opwachting in iOS 12.1, die naar verwachting eind oktober verschijnt. Bekijk hier alvast een voorproefje van de nieuwe emoji.

De nieuwe emoji zitten al verwerkt in de nieuwe beta van iOS 12.1 die vandaag verscheen. Het grote publiek moet nog even geduld hebben, want de nieuwe emoji komen later dit jaar, vermoedelijk later deze maand, beschikbaar. De langverwachte roodharigen komen dan eindelijk beschikbaar, net als de kale mensen. Naast de roodharigen kun je rekening op meer dieren zoals een papegaai, pauw, kangoeroe een zwaan en een vliegende mier.

iOS 12.1 emoji in een gif.

Er zijn ook nieuwe emoji voor eten, zoals een mango, een cupcake, pudding en een krop sla. Ben je meer van de smileys, dan kun je rekening op de feestende emoji, de ijskoude emoji of de verliefde emoji met allemaal hartjes. Ook de huilende emoji met vochtige (en ietwat zielige) ogen maakt dan zijn opwachting.

iOS 12.1 feestemoji, verliefd en meer.

In totaal zijn het meer dan 70 nieuwe emoji die vanaf vandaag beschikbaar zijn in de nieuwste iOS 12.1 beta. Apple heeft al laten weten dat ze ook toegevoegd worden aan macOS en watchOS, vermoedelijk in respectievelijk MacOS Mojave 10.14.1 en watchOS 5.1.

Apple Emoji Update 2018

Emoji

Emoji zijn kleine afbeeldingen die je in een chat of op sociale media kunt gebruiken. Er zijn duizenden emoji: van smileys met allerlei gezichtsuitdrukkingen tot eten, voorwerpen, beroepen en nog veel meer. Er zijn ook emoji in allerlei huidskleuren, haarkleuren en geslachten. Elk jaar komen er weer tientallen nieuwe emoji bij. Speciale varianten zijn de animoji en Apple's eigen Memoji.

Emoji

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.