KeyTouch ontgrendelt Mac vanaf Apple Watch

Het Nederlandse KeyTouch laat je de Mac ontgrendelen vanaf de Apple Watch. Een handige aanvulling: deze Nederlandse app laat je al langer met Touch ID de Mac openen.

KeyTouch iconJe hebt al lang geen wachtwoord meer nodig om de Mac te ontgrendelen. Het Nederlandse KeyTouch geeft je toegang door je vingerafdruk op de iPhone te scannen, waardoor alleen jij bij je gegevens kunt. Deze Nederlandse ontgrendelapp heeft nu een grote update gekregen, die hem nog iets handiger maakt. Zo ondersteunt KeyTouch voortaan de Apple Watch, waardoor je de iPhone niet eens meer nodig hebt om je Mac te ontgrendelen.


Je kunt de Apple Watch-app echter op nog meer manieren gebruiken. Met speciale audioknoppen bedien je bijvoorbeeld de muziek van je Mac. Handig als je Mac niet binnen handbereik is, maar je wel een ander nummer wil opzetten. Heb je geen Apple Watch? Dan kun je na de update ook op je iPhone kloppen om een Mac te ontgrendelen. Net als in de ontgrendel-app Knock.

KeyTouch Apple Watch 2 KeyTouch Apple Watch 1

KeyTouch: nog niet stabiel

Helemaal stabiel lijkt de Watch-app van KeyTouch nog niet: de app weigerde bij ons zelfs om te werken. KeyTouch bleef aangeven dat we de app moesten configureren, iets dat we al hadden gedaan. Druk je met Force Touch stevig op de Apple Watch-app, dan verschijnt er een buggy ogend menu met vier keer dezelfde refreshknop.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 augustus 2015 om 13:00
Onderwerp
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.