iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 4 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet was een leuke en gevarieerde dag vandaag op iCulture. We ontdekten weer wat leuke accessoires op de techbeurs CES, zoals een slimme haarborstel van Withings en een rookalarm die met HomeKit werkt. Maar we kijken naar de nieuwe Intel-processoren die straks misschien wel in jouw iMac zitten en we gniffelden om de nieuwe Apple-reclamefilmpjes met komiek Kevin Hart. Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

  • Dit waren de smartphones van 2007, het jaar waarin de iPhone werd aangekondigd en op de markt kwam. Toestellen met QWERTY-toetsenbordjes waren de norm, het touchscreen van de iPhone was nogal vreemd. We hebben de toestellen uit die tijd nog eens op een rij gezet.
  • Heb jij goede voornemens voor 2017? Met deze app gaat het je dit jaar wél lukken!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Moovit-app
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Cardiio: Hartslagmeter (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Maakt nu gebruik van de telefoto-camera, die dichter bij de flitser zit.
  • FITsociety (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Je kunt offline uren met je trainer nu ook boeken en betalen via de app.
  • Moovit: Openbaar Vervoer (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Je kunt nu foto’s van bushaltes en stations toevoegen, zodat andere gebruikers weten dat ze bij de juiste halte staan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.