iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 januari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 7 januari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag is het startsein van de CES, de grote techbeurs in Las Vegas. Apple is er zelf niet bij, maar dat betekent niet dat er voor Apple-gebruikers niets interessants te beleven is. Apple heeft namelijk nauw samengewerkt met partijen voor de verdere ondersteuning voor HomeKit. Het lijkt er daardoor op dat 2019 het jaar van HomeKit gaat worden. Check ook onze round-up van CES 2019-aankondigingen voor Apple-gebruikers om op de hoogte te blijven van alle aankondigingen. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • DigiD (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Inloggen met de DigiD-app op een computer vereist nu niet langer je gebruikersnaam, maar een 4-cijferige koppelcode.
  • Spotify - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Spotify heeft nu ondersteuning voor de Apple Watch Series 4 en de schermen van de grootste iPhones.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.