iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 2 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 2 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag schreven we weer over de AirPower. De bekende Mark Gurman suggereert dat de AirPower €170 kost, maar wat heb jij er eigenlijk voor over? Is dat voor jou veel te duur of een prima prijs? Stem in onze poll en laat je mening horen. Ander nieuws is er voor CarPlay, want uit onderzoek blijkt dat CarPlay minder afleidt dan andere autosystemen. Ervaar jij hetzelfde of zie je nog verbeterpunten. Minder goed nieuws is er voor de providers, want er zijn lekken in de 4G-netwerken ontdekt. Wat heeft dit te betekenen en loop je gevaar? Ook leggen we je uit hoe de nieuwe Siri-functie op de Apple Watch werkt, want vanaf watchOS 5 is het draaien van je pols genoeg om Siri op te roepen. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NPO (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - De iOS-versie van NPO Start is nu vanuit de instellingen te koppelen met de Apple TV-app.
  • Moneybird - Boekhouding (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Offertes ondertekenen op je telefoon.
  • Pathé Nederland (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 12.1+) - In de Pathé-app kun je nu de plaatsen op je tickets weer zien nadat ze gescand zijn.
  • IKEA Home smart 1 (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Reset-knop voor HomeKit toegevoegd.
  • GarageBand (Gratis, iPhone/iPad, iOS 17.0+) - Garageband werkt nu met Apple’s Schoolwerk-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.