iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 22 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 22 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is vandaag de iPhone 8-launchdag! De iPhone 8 en iPhone 8 Plus liggen vanaf vandaag in de winkels en bestellingen werden bezorgd of konden worden opgehaald. Al vroeg in de ochtend verschenen de eerste iPhone 8 duurzaamheid- en snelheidstests. De iPhone 8 blijkt sneller en sterker te zijn dan ooit. De mannen en vrouwen van iFixit waren er weer als de kippen bij en brachten een teardown van de iPhone 8. Wat zit er precies in en hoe is de repairability? En nog meer goed nieuws, want Netflix op de iPhone 8 ondersteunt HDR en iOS 11. En als je net een nieuwe iPhone hebt, dan lees je in ons stappenplan hoe je je nieuwe iPhone instelt. En wist je dat iCulture weer genomineerd is voor Website van het Jaar? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Treinradar in vernieuwde NS Reisplanner Xtra-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Blendle (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Blendle is bijgewerkt voor iOS 11 en teast alvast een verrassing voor de iPhone X.
  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - NS Reisplanner Xtra heeft fouten opgelost met iOS 11.
  • DataMan - Data Usage Widget (€1,09, iPhone/ Watch + IAP, iOS 14.1+) - Ook de handige app DataMan Next voor het bijhouden van je databundel heeft een update naar iOS 11 gekregen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.