Helderziende: ‘Steve Jobs komt voor korte tijd terug’

Een helderziende zegt dat Steve Jobs maar voor korte tijd terugkomt bij Apple. Binnen 2 jaar zit er een opvolger, maar Jobs blijft mogelijk wel in een andere rol actief.

helderziendBij wie kun je in deze onzekere tijden aankloppen voor wat meer houvast? Bij een helderziende natuurlijk! Zeker als het Barbara Courtney is, dé helderziende van Silicon Valley. Ze kijkt al decennialang in haar glazen bol voor een tarief van meer dan $200 per uur en gokte als enige goed dat Steve Jobs in 1997 terug zou komen. Cult of Mac trok de stoute schoenen aan en belde Courtney op, om te vragen of Steve Jobs inderdaad terugkomt bij Apple.

Er is goed nieuws: Courtney heeft het gevoel dat Jobs wel terugkomt, maar dat zal voor een korte periode zijn: minder dan twee jaar. Jobs gaat de terugkeer gebruiken om zijn opvolger in te werken. De huidige COO Tim Cook lijkt de gedoodverfde opvolger, maar helderziende Courtney spreekt over een mysterieuze “andere persoon”, die niet meteen op de voorgrond treedt.

Verder kunnen we Jobs nog zien terugkeren in een andere rol dan als CEO. Hoe het intussen met Jobs’ gezondheid gaat, daar wil de helderziende liever niet teveel over zeggen omdat ze niet graag over negatieve dingen praat.

Via: Cult Of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2009, 15:16
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.