Hangouts iPhone app

Eindelijk: meerdere foto’s tegelijk verzenden met Hangouts 4.0

Een update voor Google's Hangouts iOS-app maakt het mogelijk om meerdere foto's tegelijk te versturen. Daarnaast is de interface er een stuk gebruiksvriendelijker op geworden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Hangouts iPhone appHangouts is voorzien van een nieuw uiterlijk in versie 4.0 van de iOS-app. De focus ligt meer dan ooit op stickers en het toevoegen van meerdere bijlagen aan je tekstberichten. Hierdoor gaat het gebruikersgemak erop vooruit.

De ouderwetse paperclip waarmee je eerst een bijlage verstuurde maakt plaats voor een nieuwe toolbar, waarbij je gemakkelijk bij je foto’s, camera en stickercollectie kunt.

Foto’s in je toetsenbord

De foto’s en stickers worden bovendien op de plek van het toetsenbord weergeven, waardoor je ze niet langer hoeft te openen op een ander scherm. Vergelijk het met Facebook Messenger, waarbij je op een bijna identieke manier bijlagen verstuurt.

Hangouts-versie-4 Hangouts-Update

Hangouts is ook eindelijk voorzien van de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijk te versturen. Precies op het goede moment, want je volledige collectie vakantiefoto’s per stuk naar je vrienden verzenden is wel erg omslachtig.

Nieuwe dialer, plustoets en meer

Daarnaast is ook de belfunctie in een nieuw jasje gestoken. Je start nieuwe hangouts nu met een zwevend plusknopje en navigeert in de app via een handige zijbalk. De update is nu beschikbaar voor de iOS-versie van Hangouts, de Android-variant volgt later.

Lees ook: iCulture vergelijkt: beste chat-apps voor iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2015, 16:46
Categorie Apps
Onderwerpen google, hangouts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.