TuneIn Radio Chromecast

Google Chromecast-app voor iOS aangepast voor iPhone 6

De Chromecast-app voor iOS is bijgewerkt voor de iPhone 6 en heeft material design gekregen, het nieuwe uiterlijk van de Google-apps.

De officiële Chromecast-app van Google heeft een update gekregen waarbij ondersteuning voor de iPhone 6 is toegevoegd. Maar qua uiterlijk is er ook iets veranderd: de app heeft een Material Design-uiterlijk gekregen, de huidige designtrend voor Google-apps. Google beschrijft het als duidelijke graphics, vloeiende bewegingen en voelbare oppervlakten. Ook zitten er diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen in.

chromecast-iphone-2 chromecast-iphone-1

Chromecast is een van de vele apps van Google die is aangepast voor material design. Bij de apps voor Google Maps, Play Books, Play Music, Play Movies & TV, Play Newsstand, Google Wallet, Google Identicator en Inbox by Gmail was het nieuwe design al eerder ingevoerd. Een belangrijke app ontbreekt nog in dat lijstje: de Chrome-browser voor iOS.

Lees ook: Chromecast op je iPhone en iPad: wat kun je ermee?

https://www.youtube.com/watch?v=sYuN_WQTBJA

Met Chromecast kun je net als met de Apple TV allerlei films en series streamen naar de televisie, zoals je in bovenstaand reclamefilmpje in kerstthema kunt zien. Je koopt de Chromecast voor €29 bij Wehkamp of voor €35 bij Bol.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2014, 19:58
Categorie Apps
Onderwerpen chromecast, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.