Secret toont straks ook geheimen van Facebook-vrienden

Geheimen-app Secret krijgt een optionele Facebook-koppeling zodat je ook geheimen van je Facebook-vrienden te zien krijgt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

SecretGeheimen-app Secret is nog pas sinds mei dit jaar in Nederland te gebruiken, maar voegt in rap tempo nieuwe functies toe. Secret kondigt op zijn eigen blog dat er een veelgevraagde functie wordt toegevoegd in een update die later deze week verschijnt. Het wordt mogelijk om de app aan je Facebook-account te koppelen. Hiermee krijg je niet alleen geheimen te zien van mensen in je contactenlijst op de iPhone, maar ook van mensen met wie je op Facebook bevriend bent. De Facebook-optie is optioneel en zou – net als de app zelf – geheel anoniem zijn.

Ook komt Secret met een andere nieuwe functie, die we niet in de app terugvinden. Je kunt voortaan ook inloggen op de site en daarmee krijg je toegang tot de nieuwe Collections: een dagelijkse samenvatting van geheimen rond bepaalde thema’s als dating, humor en werk. Via de site kun je je daarop abonneren. Volgens Secret is het een eerste stap om gebruikers meer controle te geven over de gebruikerservaring op het sociale netwerk. Dit lijkt te betekenen dat de functie uiteindelijk ook zijn weg naar de apps voor iOS en Android zal vinden.

Secret collections op het web

In juni introduceerde Secret al de functie Secret Dens gericht op scholen en bedrijven. Scholieren en kantoormedewerkers delen geheimen alleen binnen de muren van het gebouw. Ook maakt de app sinds kort onderscheid tussen geheimen van je vrienden en de rest van de wereld.

In de blogpost hint men naar andere vernieuwingen die voor de rest van dit jaar op de planning staan:

Hoewel we de eerste zes maanden gebruikt hebben om van de ervaringen met Secret te leren en die te verbeteren, richten we ons de rest van ons eerste jaar erop om Secret bij meer mensen bekend te maken, op interessantere manieren.

De aankondigingen volgen op de bekendmaking dat Secret een extra kapitaalinjectie van zo’n 25 miljoen dollar heeft gekregen. De waarde van het bedrijf achter de geheimen-app wordt nu op zo’n 100 miljoen dollar geschat.

Downloaden: Secret (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 21:36
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, secret

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.