Gizmodo haalt artikel ‘All iPhones are fake’ offline

Gizmodo reageerde op de gelekte witte iPhone met een kritisch artikel, waarin ze alle verschenen foto's van iPhone afdeden als fake. Maar een paar dagen later hebben ze het artikel alweer offline gehaald.

FakeGizmodo reageerde eerder deze week nogal kritisch op de gelekte foto’s van de witte iPhone. De gelekte foto’s waren volgens Gizmodo allemaal nep, bedoeld om aandacht en bezoekers te trekken. Verschillende mobiele operators zouden al wel in bezit zijn van hardware, maar geen enkele heeft al het volledige product. Het kritische artikel stond een paar uur online, maar nu heeft WinAndMac ontdekt dat het artikel stilletjes offline is gehaald.

Het artikel was ook aangemeld bij Digg.com en kreeg daar 913 stemmen. Maar wie op de link klikt om het hele artikel te lezen komt bij een foutmelding uit. Gizmodo verwijdert niet zomaar artikelen, of er moet iets mee aan de hand zijn. Misschien is er een interne ruzie uitgebroken of de foto’s wel of niet echt zijn? Andere mogelijkheid is dat de website zelf een glimp van de nieuwe iPhone heeft opgevangen en zich opeens realiseerde dat de foto’s toch echt waren.

Aan ons moet je het niet vragen… wij blijven natuurlijk volhouden dat ónze gelekte foto’s wel echt zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2008, 15:04
Categorie Achtergrond
Onderwerpen fake, gizmodo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.