Apple stelt Nederlandse iPad-lancering uit

Apple heeft de Nederlandse iPad-lancering, die aanvankelijk gepland stond voor 2 juli, tot nader orde uitgesteld.

iPadBegin deze maand gingen het gerucht dat de iPad vanaf 2 juli in de Nederlandse winkels zou liggen. Basis voor deze geruchten was een interne mailing van Media Markt waarin werd gesproken over een verkooptraining op maandag 21 juni en een deadline (2 juli) voor de installatie van demomodellen in alle filialen van de elektronicaketen. In de afgelopen weken hebben wij meerdere tips van insiders ontvangen die deze geruchten bevestigen.

Zo heeft de bewuste verkooptraining inderdaad plaatsgevonden op maandag 21 juni, evenals een aantal andere trainingen, verspreid over diezelfde week. In eerste instantie stond de Nederlandse iPad-lancering gepland voor aankomende vrijdag 2 juli, maar om onbekende redenen is deze voorlopig uitgesteld. Dit liet een van de bronnen ons vandaag weten. Het is nog onduidelijk op welke datum de lancering wél plaats zal vinden. Apple doet daar volgens onze bron erg geheimzinnig over. Maar dat zijn we wel van Apple gewend.

Toen Apple onlangs nieuwe verkoopcijfers van de iPad bekendmaakte, bevestigde het bedrijf nogmaals dat het apparaat in juli naar onder meer Nederland en België zal komen. Een Belgische Apple Premium Reseller zou eerder tegenover een van onze lezers verklaard hebben dat de lancering rond half juli plaats zal vinden. Maar daar hebben wij vanuit onze bronnen nog niets over gehoord.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2010, 9:23
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.